ПРАВОВІ ЗАСАДИ НАДАННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ДОПОМОГИ В КОНТЕКСТІ РОЗСЛІДУВАННЯ НЕНАЛЕЖНОГО ВИКОНАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ ОБОВ’ЯЗКІВ ФАРМАЦЕВТИЧНИМ ПРАЦІВНИКОМ - Шайтуро, О.П. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: У статті запропоновано поділ правових засад українського законодавства про надання фармацевтичної допомоги на правові основи виробництва (виготовлення), зберігання, транспортування, відпуску, утилізації та знищення фармацевтичної продукції, також охарактеризовані нормативно-правові акти щодо надання фармацевтичної допомоги.Ключові слова: фармацевтична допомога, фармацевтичний працівник, неналежне виконання професійних обов’язків, правові засади надання фармацевтичної допомоги.