ЗЛОЧИННА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ОБ’ЄКТ ПІЗНАННЯ У КРИМІНАЛІСТИЦІ ТА ІНТЕГРАТИВНИЙ ФАКТОР ЇЇ РОЗВИТКУ - Даньшин, М.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: З позиції інтегративного характеру криміналістики, як науки кримінально-правового циклу, досліджена злочинна діяльність як об’єкт її пізнання. Автором визначена структура об’єкта криміналістики та інших наук як передумова їх інтеграції та диференціації. На тлі встановлення особливостей злочинної діяльності, як першої частини об’єкта криміналістики та інших наук кримінально-правового циклу, наголошено на її вплив до вдосконалення та розвитку криміналістичної науки з метою ефективного вирішення завдань свого соціального навантаження з протидії злочинності. У результаті аналізу сформульовані пропозиції щодо врегулювання сучасних проблемних питань криміналістичної діяльності.Ключові слова: злочин, наука, криміналістика, інтеграція, діяльність, розвиток.