ЩОДО РОЗУМІННЯ ПРЕДМЕТУ АДМІНІСТРАТИВНОГО ПРАВА - Гришина, Н.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: Статтю присвячено дослідженню предмета адміністраптивного права на основі нового розуміння сутності даної галузі права. Визначені групи суспільних відносин, що становлять предмет адміністративного права.Ключові слова: галузь права. предмет правового регулювання. управління, управлінські відносини, адміністративне право, правовий режим, соціальна цінність.