МЕТА ТА ФОРМИ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ - Солошкіна, І.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: Стаття присвячена вивченню шляхів розвитку державної політики щодо розвитку ринку фінансових послуг, яка має на меті збільшення доступ до фінансових послуг, скорочуючи число тих, хто змушений відмовитися від їх використання в силу невиправдано високої вартості, яких-небудь дискримінаційних обмежень або невідповідності вимогам. Також, в основу розгляду проблемних питань покладено мету та форми регулювання ринків фінансових послуг в УкраїніКлючові слова: фінанси, фінансова діяльність держави, фінансова послуга, ринки фінансових послуг, державне регулювання діяльності з надання фінансових послуг.