ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРАВА ГРОМАДЯН НА УЧАСТЬ У МАСОВИХ ПУБЛІЧНИХ ЗАХОДАХ - Лемішко, Ю.М. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: У статті сформульовано поняття прав громадян на участь у масових публічних заходах, розглядається питання про їх зміст. Зроблено історично-правовий аналіз становлення прав громадян на участь у масових публічних заходах.Ключові слова: права громадян на участь у масових публічних заходах, реалізація прав громадян на участь у масових публічних заходах, історично-правовий аналіз прав громадян на участь у масових публічних заходах.