Повноваження органів міграційної служби України в сфері набуття громадянства - Чирик, О.Ю. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: В статті визначаються й обґрунтовуються етапи становлення та розвитку адміністративного законодавства щодо набуття громадянства України. Розкриваються поняття функцій, принципів органів міграційної служби України щодо набуття громадянства України. Окреслена система повноважень органів міграційної служби України. Обґрунтовано авторський погляд на особливості і зміст інституту набуття громадянства України. Ключові слова: органи міграційної служби України, набуття громадянства України,  адміністративно-правовий статус органів міграційної служби України, законодавство органів міграційної служби України щодо набуття громадянства України.