Сутність та ознаки бездокументарних цінних паперів як специфічних документів за цивільним законодавством України - Трофименко, Д.С. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Статтю присвячено розгляду бездокументарних цінних паперів як об’єкту цивільного права. Автор, аналізуючи поняття «документ», намагається довести, що незважаючи на відсутність паперового носія, бездокументарний цінний папір може вважатись документом.Ключові слова: документ, бездокументарні цінні папери, електронний документ, інформація.