Встановлення обмежень прав на земельні ділянки на підставі закону та актів органів державної влади - Тоцька, К.М. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Розглядаються такі підстави обмежень прав на земельні ділянки як закон і акти органів державної влади. У статті вказується, що заборонами встановлюються обмеження права власності на земельну ділянку за законом і прийнятим відповідно до нього нормативно-правовим актом. Аналізуючи заборони, автор приходить до висновку, що на підставі акта уповноваженого на це органу державної влади також може бути встановлена заборона використання земельних ділянок.Ключові слова: обмеження, обтяження, земельна ділянка, закон, акт органів державної влади.