Організація системи охорони здоров’я військовослужбовців у Збройних Силах - Мазур, Л.Б. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 1970)
Анотація: Розглядається сутність організації системи охорони здоров’я військовослужбовців у Збройних Силах України. Також у статті аналізуються усі групи адміністративно-правових засад медичного забезпечення військовослужбовців у Збройних Силах України. На думку автора, класифікація адміністративно-правових засад медичного забезпечення військовослужбовців у Збройних Силах України на групи, спростить їх вибір на практиці, дозволить правильно застосовувати нормативно-правові акти адміністративного права. Ключові слова: адміністративно-правові засади медичного забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України, організація системи охорони здоров’я військовослужбовців у Збройних Силах України.