Принципи взаємодії слідчого з експертами – економістами - Марушев, А.Д. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Стаття присвячується вивченню теоретичних основ взаємодії слідчого й експерта. З урахуванням кримінально-процесуальної специфіки функціональних завдань слідчого й експерта, пропонується новий науковий підхід до визначення та розуміння основних принципів їхньої взаємодії у процесі досудового розслідування. Запропоновані підстави класифікації принципів взаємодії слідчого з експертом – економістом. Ключові слова: криміналістика, взаємодія, слідчий, експерт-економіст, господарські злочини, принципи, досудове слідство, кримінальне провадження, розслідування.