Еволюція вчення про особу злочинця - Давиденко, М.Л. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті надано історичний аналіз розвитку вчення про особу злочинця та відображено її сучасний стан в Україні, проаналізовано проблеми її розвитку. Ключові слова: особа злочинця, антропологічне направлення вивчення особи злочинця, клінічна кримінологія, соціальне та біологічне в особі злочинця.