Відповідність відомчих нормативних актів ОВС України основним правам і свободам людини - Корнієнко, В.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Предметом наукового інтересу статті стали проблемні сторони відповідності відомчих нормативних актів органів внутрішніх справ України основним правам і свободам людини. У роботі розглянуто наявний стан нормативних актів ОВС України з точки зору їх відповідності основним правам і свободам людини та запропоновано напрями діяльності щодо вдосконалення відомчої правотворчості органів внутрішніх справ.Ключові слова: права і свободи людини і громадянина, відомча правотворчість ОВС, відомчі нормативні акти.