До питання регулювання імміграційних процесів в Україні - Ростовська, К.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Стаття присвячена процесу імміграції в Україну. А саме розглянуті питання отримання дозволу на імміграцію, проаналізовано позитивні та негативні наслідки імміграції. Також висвітлені підстави та порядок отримання статусу біженця. Ключові слова: іноземець, особа без громадянства, імміграція, квота імміграції, статус, біженець, міграційна служба, посвідчення.