Додержання правил конструювання санкцій за злочини у сфері службової діяльності - Ярош, В.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Розглянуто актуальні питання конструювання кримінально-правових санкцій за злочини у сфері службової діяльності. Ґрунтуючись на надбаннях доктрини кримінального права, проаналізовано питання додержання правил конструювання санкцій за злочини у сфері службової діяльності. Окреслено шляхи вдосконалення кримінального законодавства щодо санкцій за злочини у сфері службової діяльності.Ключові слова: кримінально-правова санкція, правила встановлення санкцій, кримінальне право, принципи встановлення санкцій.