Визначення «тварина» у цивільному праві - Устименко, О.А. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті проаналізовано визначення «тварина» у чинному цивільному законодавстві України. З урахуванням проведеного аналізу, запропоновано визначення тварини як об’єкта  цивільних прав. Ключові слова: тварина, визначення, цивільне законодавство тваринний світ.