Правозахисна діяльність прокуратури у сфері захисту трудових прав громадян - Рибалко, Г.С. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті розглянуто такий напрям правозахисної діяльності прокуратури як нагляд за додержанням трудових прав громадян.Ключові слова: прокуратура, акти прокурорського реагування, прокурорська перевірка, правозахисна діяльність прокуратури, трудові права громадян.