Деякі теоретичні і практичні аспекти адміністративного позову прокурора (у порядку частини 5 статті 23 Закону України «Про прокуратуру») - Мельник, О.В.; Руденко, М.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті розглянуто теоретичні і практичні проблеми адміністративного позову прокурора надісланого до суду на захист інтересів громадянина або держави в порядку ч. 5 ст. 23 Закону України «Про прокуратуру».Ключові слова: прокурор, адміністративний позов, суд, інтереси громадянина або держави, нормативно-правовий акт, подання.