Юридична освіта та правова культура сучасної України - Усеінова, Г.С. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті розглядаються актуальні питання, пов’язані із юридичною освітою. кореляцією правового виховання громадян та рівнем правової культури, державні програми щодо правової освіти та механізми реалізації. Наводяться історичні дослідження щодо проблем у вищій юридичній освіті тощо. Приводяться деякі аспекти сучасної правової освіти у Вищих навчальних закладах.Ключові слова: юридична освіта, правова культура, юрист, правознавство, правова освіта, мова юриста.