Предмет криміналістики та питання правової регламентації криміналістичної - Даньшин, М.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Висвітлено сучасне наукове уявлення щодо предмета криміналістики, сформульоване авторське визначення понять криміналістичної науки і криміналістичної діяльності. Обґрунтовується необхідність окремої правової регламентації криміналістичної діяльності і сформульовані конкретні пропозиції. Ключові слова: наука, криміналістика, предмет, криміналістична діяльність, оптимізація.