Кваліфікація злочинів: сутність та поняття - Ус, О.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті досліджуються сутність та поняття кваліфікації злочинів. Проаналізовані наукові позиції щодо визначення поняття кваліфікації, з’ясоване етимологічне значення цього терміну. Встановлено сутність та ознаки кваліфікації злочинів, сформульоване визначення цього поняття.Ключові слова: кваліфікація злочинів, кримінальна відповідальність, сутність та поняття кваліфікації злочинів.