ДОСТУПНІСТЬ АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДУ ЯК КРИТЕРІЙ ЕФЕКТИВНОСТІ ЙОГО ДІЯЛЬНОСТІ - Соловйов, І.М. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: У статті розглядаються проблемні питання ефективності діяльності адміністративних судів. Розкривається змістовне наповнення одного з критеріїв – доступність адміністративного суду. Проаналізована наукова література щодо різних аспектів доступності суду. На підставі чинного законодавства проведена характеристика складових частин доступності адміністративного суду. Окрема увага приділена економічній складовій доступності адміністративного суду. Ключові слова: суд, адміністративний суд, ефективність, діяльність адміністративного суду, критерії ефективності, доступність адміністративного суду, правосуддя, справи адміністративної юрисдикції.