ЗДІЙСНЕННЯ ОСОБИСТИХ НЕМАЙНОВИХ ПРАВ В УМОВАХ НАДЗВИЧАЙНОГО АБО ВОЄННОГО СТАНУ - Свердліченко, В.П. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: Статтю присвячено дослідженню здійснення особистих немайнових прав фізичних осіб в умовах надзвичайного або воєнного стану, можливість обмеження особистих немайнових прав під час дії зазначених режимів, а також юридичним гарантіям забезпечення їх реалізації. Ключові слова: особисті немайнові права, надзвичайний стан, воєнний стан, обмеження, юридичні гарантії.