ОРГАНІЗАЦІЙНІ ТА ПРАВОВІ ЗАСАДИ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ В УМОВАХ ПРАВОВОГО РЕЖИМУ НАДЗВИЧАЙНОГО СТАНУ - Мальцев, В.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: У статті розглянуто особливості організаційних та правових засад діяльності органів внутрішніх справ України в умовах адміністративно-правового режиму надзвичайного стану. Ключові слова: правовий режим, організаційна діяльність, надзвичайний стан, оперативна обстановка, органи внутрішніх справ, громадський порядок, громадська безпека.