ПРО ВИКОНАВЧІ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНОМУ ПРАВІ - Лівар, Ю.О. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: Статтю присвячено характеристиці виконавчих проваджень в адміністративному праві. Відстоюється позиція, що таких проваджень можна виділити як мінімум три. Це провадження щодо виконання постанов про накладення адміністративних стягнень, виконавче провадження за Кримінально виконавчим кодексом України та виконавче провадження за Законом України «Про виконавче провадження». Виокремлено спільні риси цих виконавчих проваджень. Ключові слова: адміністративне провадження, виконавче провадження, виконання постанов про накладення адміністративних стягнень, виконання кримінальних покарань, примусове виконання.