ПРАВОВИЙ СТАТУС СУБ’ЄКТІВ ТРАНСНАЦІОНАЛЬНОГО ВИКОНАВЧОГО ПРОЦЕСУ - Мальський, М.М. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: У статті проведено дослідження правового та процесуального статусу суб’єктів транснаціонального виконавчого процесу, в тому числі шляхом їх класифікації за рядом критеріїв та визначення їх місця щодо суб’єктів виконавчого процесу та учасників виконавчого провадження. Ключові слова: транснаціональний виконавчий процес, суб’єкти транснаціонального виконавчого процесу, класифікація суб’єктів.