ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ ТВАРИННОГО СВІТУ ЯК ОБ’ЄКТА ПРАВОВОЇ ОХОРОНИ - Єрмолаєва, Т.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: Статтю присвячено актуальним проблемам визначення категорії «тваринний світ» як об’єкту правової охорони. Розглядаються питання визначення критеріїв та ознак, за якими дикі та інші тварини відносяться до об’єктів тваринного світу. Ключові слова: об’єкти екологічного права, тваринний світ, дикі тварини, живі організми.