ВИЗНАЧЕННЯ КАТЕГОРІЇ «ОБІГ ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ» - Пейчев, К.П. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: Статтю присвячено дослідженню таких питань: аналіз законодавства України та іноземних держав, щодо власності на природні ресурси з метою вироблення відповідних пропозицій; розгляд специфіки правового регулювання власності на природні ресурси. Ключові слова: обіг природних ресурсів, земельна ділянка, продаж земель, власність на земельні ділянки держави, комунальна власність.