ПРОТИДІЯ КОРУПЦІЇ ЯК СПЕЦИФІЧНИЙ ВИД ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ - Ростовська, К.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: Статтю присвячено протидії корупції в Україні. Проаналізовано корупцію як одне з небезпечних явищ у розвитку будь-якої держави. Розглянуто принципи та засади запобігання та протидії корупції, а також суб’єкти, які безпосередньо здійснюють у межах своєї компетенції заходи щодо виявлення, припинення та розслідування корупційних правопорушень. Ключові слова: корупція, виявлення, припинення та протидія корупції, засади запобігання, боротьба, корупційні правопорушення.