Формування інституту пільг при наданні адміністративних послуг - Фуглевич, К.А. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті зроблено акцент на необхідності формування інституту пільг при наданні адміністративних послуг. Для цього розглянуто поняття та сутність пільг, сформульовано поняття пільг при наданні адміністративних послуг, визначено їх ознаки. В статті зроблено спробу встановити підстави для подальшої класифікації пільг при наданні адміністративних послуг, окреслити коло нормативних актів, які регулюють встановлення пільг, визначено проблемні аспекти встановлення пільг та перспективи подальших досліджень у цьому напрямі. Ключові слова: адміністративна послуга, інститут пільг, пільга при наданні адміністративної послуги, суб’єкт звернення за наданням адміністративної послуги, платність та безплатність адміністративної послуги, адміністративний збір, державне мито.