Деякі питання методу права соціального забезпечення - Федчишина, К.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Стаття присвячена дослідженню особливостей методу права соціального забезпечення. Розглядаються наукові позиції щодо визначення особливостей методу права соціального забезпечення. Аналізується єдність і диференціація правового регулювання відносин з соціального забезпечення, як особливість методу права соціального забезпечення. Доводиться, що єдність і диференціація є характерною особливістю методу права соціального забезпечення. Ключові слова: метод правового регулювання, особливості методу права соціального забезпечення, єдність, диференціація, право соціального забезпечення.