Характеристика функціонального призначення Міністерства фінансів України в бюджетній сфері - Єрмаков, М.О. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті розглянуто сутність поняття функцій Міністерства фінансів України. В результаті дослідження родових понять «функції» та «функції органів виконавчої влади», окреслено загальні ознаки та виявлені особливості прояву цих ознак у характеристиці функціонального призначення Міністерства фінансів України в сфері формування та використання фондів державних фінансів. Ключові слова: функції, функції органу виконавчої влади, управління фінансами.