Процесуальні особливості судового розгляду виборчих спорів - Жушман, М.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті аналізуються особливості процедури розгляду спорів, повʼязаних із виборами. Розглянуто роль принципів права, яким має відповідати процес вирішення публічно-правових спорів, а також унікальні риси адміністративного судочинства на різних стадіях виборчого процесу. Ключові слова: розгляд виборчих спорів, строки в адміністративному судочинстві.