Теорія договірних правовідносин в інтернет-просторі - Усеінова, Г.С. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Стаття пропонує концепцію складання та особливостей «Договору на сайті», його ролі, функцій, мети, принципів, методів, що до нього застосовуються, основ правового регулювання спірних правовідносин, можливих превентивних заходів. Ключові слова: інтернет, право, договір, інтернет-право, інтернет-простір.