Публічно-правові та приватно-правові засади в регулюванні послуг - Венедіктова, І.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті проаналізовано категорію послуг в загальноюридичному значенні, досліджено історію їх розвитку і теорії побудови їх правового регулювання. Розкритo ознаки приватних послуг і публічних послуг. Обгрунтовано, що інститут послуг є комплексним правовим інститутом. Ключові слова: послуги, приватні послуги, публічні послуги.