Окремі питання участі потерпілого в адміністративно-деліктному провадженні - Магда, С.О. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті на основі аналізу чинного законодавства розглядаються окремі питання участі потерпілого в адміністративно-деліктному провадженні. Виходячи із сучасного розуміння проблеми запропоновано зміни та доповнення до Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ключові слова: потерпілий, права, стадія, постанова, правова допомога.