Сутність адміністративно-запобіжних заходів, їх місце в системі адміністративного - Гришина, Н.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Стаття присвячена характеристиці адміністративно-запобіжних заходів як методу адміністративного примусу. Висвітлюються особливості, призначення, співвідношення адміністративно-запобіжних заходів з іншими видами примусу, вказується поняття. Ключові слова: примус, адміністративний примус, методи державного управління, правопорушення, заходи відповідальності, адміністративне стягнення, попередження, припинення.