Правова природа конституційних засад судочинства - Міліціанов, Р.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У роботі досліджено поняття конституційних засад судочинства та визначено галузеві принципи діяльності судової влади, надано характеристику їх співвідношенню, сформовано рекомендації з внесення змін до законодавства України, з метою удосконалення конституційних засад судочинства. Ключові слова: судочинство, засада, принцип, конституційні засади судочинства, принципи судової влади.