Відмежування предмету філософії права від предмету загальної теорії держави і права та галузевих юридичних наук - Григоренко, Є.І.; Передерій, О.С. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті здійснюється аналіз предмету філософії права як науки, що перебуває на стику філософських та правових наук. Виділяються особливі аспекти та питання, що у своїй сукупності становлять предмет цієї науки. Проводиться розмежування між предметом філософії права та предметом загальної теорії держави і права та галузевими юридичними науками. Ключові слова: філософія права, предмет науки, предмет юридичних наук, предмет філософії права.