Використання спеціальних знань при розслідуванні економічних злочинів - Варчук, О.Г. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Проаналізовано особливості підготовки і проведення криміналістичної експертизи документів, судово-бухгалтерської, фінансово-економічної і судово-психологічної експертизи при розслідуванні економічних злочинів. Ключові слова: економічні злочини, фіктивні підприємства, фінансово-господарська діяльність, судові експертизи.