Цілі і завдання органів досудового слідства - Рева, А.А. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Стаття присвячена дослідженню таких визначальних системо утворюючих елементів досудового слідства України як його цілі і завдання. На базі глибокого аналізу чинного законодавства, юридичної літератури і слідчої практики дається авторське визначення цих фундаментальних категорій та вноситься пропозиція про доповнення чинного Кримінального процесуального кодексу України окремою нормою, присвяченою цілям і завданням органів досудового слідства у кримінальному провадженні. Ключові слова: досудове слідство, стадія, система, ціль, завдання.