Кваліфікація злочинів: сутність та поняття - Ус, О.В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті досліджуються сутність та поняття кваліфікації злочинів. Проаналізовані наукові позиції щодо визначення поняття кваліфікації, з’ясоване етимологічне значення цього терміну. Встановлено сутність та ознаки кваліфікації злочинів, сформульоване визначення цього поняття. Ключові слова: кваліфікація злочинів, кримінальна відповідальність, сутність та поняття кваліфікації злочинів.