Специфіка правового регулювання відносин власності, об’єктом яких є присадибна земельна ділянка (садиба) - Чуйкова, В.Ю. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: Досліджується специфіка набуття та припинення права власності на присадибну земельну ділянку (садибу). Надані пропозиція щодо вдосконалення та зміни правової регламентації окремих норм Цивільного кодексу та Земельного кодексу України. Ключові слова: земельна ділянка, садиба, право власності, правовий режим, власник.