Сучасні підходи до визначення принципів діяльності органів влади - Стародубцев, А.А. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2014)
Анотація: У статті проаналізовано теоретичні підходи до характеристики принципів діяльності органів влади, уточнено способи класифікації принципів діяльності органів влади, сформульоване авторське визначення поняття принципів діяльності органів влади, запропоновані критерії їх класифікації. Ключові слова: принципи, принципи права, юридична наука, органи влади, принципи діяльності органів влади.