ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАННІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ПРОФЕСІЙНОГО СПРЯМУВАННЯ - Пономарьова, А.В. Ковальова, О.І. (Викладання мов у вищих навчальних закладах освіти на сучасному етапі. Міжпредметні зв’язки, 2014)
У статті розглядаються дидактичні особливості та можливості практичного застосування інформаційних технологій у процесі навчання іноземної мови професійного спрямування та проаналізовано їхній вплив на формування іншомовної професійної компетенції студентів.