ПРИНЦИПИ, ПІДХОДИ ТА ПРИЙОМИ НАВЧАННЯ ДІАЛОГІЧНОГО МОВЛЕННЯ СТУДЕНТІВ ТЕХНІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Барсук, С. Л. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2014)
У статті розглянуто теоретичні засади навчання іноземної мови студентів технічних спеціальностей; сучасні загальнодидактичні, лінгводидактичні принципи, методи та прийоми навчання іноземної мови, обґрунтовано доцільність навчання англійської мови на засадах комунікативно-когнітивного підходу, запропоновано види навчальних вправ, що є ефективними