ПОЗААУДИТОРНОЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ З ОВОЛОДІННЯ - Задорожна, І. П. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
У статті запропоновано методику організації самостійної роботи майбутніхучителів  з  оволодіння  англомовною  комунікативною  компетентністю  вдіалогічному мовленні, розроблено типологію вправ для навчання діалогів,обгрунтовано методику  організації  самостійної  роботи  з  оволодіннядіалогічним мовленням на основі художніх фільмів; визначено особливостіорганізації   самостійної  роботи  майбутніх  учителів  з  оволодіннякомпетентністю в діалогічному мовленні у різні роки навчання.