РОЛЬ ПСИХОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ РОЗПІЗНАВАННЯ ЗНАКОВИХ СИСТЕМ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ СТУДЕНТАМИ - Сорока, А. Н.; Щокіна, Т. М. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
У статті розглядаються основні психологічні процеси, які є підґрунтямнавчання мови  як  знакової  системи  та  основою  створення  оптимальногоалгоритму навчання іноземної мови.