ПРОБЛЕМА ДЕКОДУВАННЯ СПОНУКАЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ ІНОЗЕМНИМИ СТУДЕНТАМИ ВНЗ. - Шатілова, О. С. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
У статті розглянуто способи вираження спонукання в науковому тексті.Окреслено функціонально-семантичне  поле  спонукальної  модальності.Визначено й описано ядерні, напівпериферійні та периферійні конструкціїспонукальної інтенції в текстах наукового стилю.