ФОРМУВАННЯ ЛЕКСИЧНИХ НАВИЧОК СТУДЕНТІВ-ІНОЗЕМЦІВ – КОГНІТИВНИЙ АСПЕКТ - Ройтберг, В. Н. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
У статті розглянуто головні проблеми формування лексичних навичокстудентів-іноземців та пропонуються засоби  їх вирішення. Автор підкреслюєважливість та  доцільність використання когнітивного підходу  в навчаннілексики.