АЛГОРИТМИ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ВМІНЬ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ ПІД ЧАС НАВЧАННЯ - Рощупкина, О. А. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
Мета  даної  статті  –  обґрунтувати  використання  алгоритмів  як  засобуформування вмінь самостійної роботи під час навчання читання іноземнихсту дентів довузівського етапу .